tuggaochbita.blogg.se

Följ min resa genom käkoperation för ett bättre bett och målet att lättare kunna tugga och bita. "I've been spending way too long checking my tongue in the mirror. And bending over backwards just to try to see it clearer. But my breath fogged up the glass. And so I drew a new face and I laughed" -Jason Mraz

När energin inte är som den brukar

Kategori: Allmänt

Det var ett litet tag sedan jag uppdaterande bloggen. Midsommar var toppen, lugn, precis som jag ville ha det och veckan har rullar på. Går här hemma och pyssla, promenerar och försöker få in det jag är sugen på i min kost. Exempelvis gjorde jag pannbiffar med tacokrydda, riktigt lyckat! Har känts som att jag i stort sätt är tillbaka på banan och vågade mig på att följa med på bröllop igår. Var kanske inte den lättaste gästen då det bara var någon dag innan själva bröllopet som jag bekräftade mitt "kanske" till ett "ja". Men de snälla (och otroligt vackra brudparet) såg till att det fanns "Carro mat" och jag serverades grön ärtsoppa till förrätt, fisk med hummersås till varmrätt och sorben till efterrätt. Sorben var fantastiskt god! Bröllopstårtan fick jag hoppa och även nattamaten men jag var otroligt glad över att kunna vara med och för min del ytterligare ett mål jag haft och som under den gör tiden peppar mig att nå framåt. Ville så gärna vara med och är så glad över att då vara med och dela herr och fru Anderssons dag.

Idag dock... Vet inte om jag bara är trött och kanske förtog mig igår eller om det är något annat på gång. För jag tycker det är orättvist att vara spik nykter en hel kväll och vakna och känna sig bakis. Vaknar flera gånger i natt och haft ont, svettats och fryst om varandra. Har dessutom ont i käkarna och tandställningen har skavt rejält så har blåsor och blodsmak i munnen. Blä! Jag valde att ha ur gummibanden under vigseln och middagen (har såklart frågar kir om detta och han godkände det) jag pratade mycket hela dagen, log och försökte vara med på dansen. Orkade och vågade inte dansa loss för mycket och trotts att flertalet dansade otroligt tjusigt (typ) så var det lite väl mycket armar och ben i luften så jag höll mig på min kant för att inte riskera att få ett slag i ansiktet. Ni som känner mig vet att det ju inte är direkt likt mig att sitta på en stol i hörnet och se på när folk dansar. Jag anser att desto mer sång, luftgitarrer och lossasmikrofoner desto bättre blir det! Men igår var tryckarna bäst. 

Så summa summarum så märker jag av att energinivån är inte som det brukar vara. Vikten har dock stabiliserats och jag tar mig för och gör mer och mer saker för var dag. Men just idag blir det soffhäng och film.