tuggaochbita.blogg.se

Följ min resa genom käkoperation för ett bättre bett och målet att lättare kunna tugga och bita. "I've been spending way too long checking my tongue in the mirror. And bending over backwards just to try to see it clearer. But my breath fogged up the glass. And so I drew a new face and I laughed" -Jason Mraz

Avtryck och avskanning

Kategori: Allmänt

Har lyst med min frånvaro ett tag men något nytt på op fronten har det inte varit och några kirurger har inte hört av sig om någon vidare plan. Att det står "preliminär" op tid stör mig något fruktansvärt och visst finns det en rädsla att det inte ens blir av 22/5 som planerat. Alla sommarens planer ligger dock på hyllan och ingen sommar har väl någonsin känts så innehållsfull och att jag antagligen kommer "missa" massor med kul. Men så hade det säkert känts närsom och det kommer ju fler somrar. Ellerhur! 

Nu på morgonen har jag i alla fall varit hos tandläkaren och ett steg närmre op. Avtryck och foto har tagits och så fick jag vara den första att prova en ny avskanningsmaskin. Kändes som att vara med i någon amerikansk polis serie där de får upp allt i 3D och sedan kan vrida och vända på (i detta fallet min mun) i olika vinklar. Nu är det upp till tandläkare T att få till den tandställning som ska sättas in dagen före op som sedan ska hålla ihop min min i X antal veckor.